Installatie, herstelling en onderhoud van uw cv in Schilde, Brecht, Schoten of Ranst

Mazoutketel reinigen of gasketel herstellen? Aimé Poelemans zorgt ervoor dat u warm zit!

Besparen op uw energierekening?

Dan loont het de moeite om eens na te denken over een nieuwe verwarmingsketel. Chauffagist Aimé Poelemans biedt professioneel advies op maat en helpt u op weg naar de juiste verwarmingsoplossing. De nieuwste toestellen werken op spitstechnologie. Zo gebruikt u veel minder energie of kunt u een deel van de warmte zelfs omzetten in elektriciteit. Nog extra geld uitsparen? U hebt bij de aankoop van een nieuw verwarmingstoestel vaak ook recht op premies! Wij vertellen u graag alles over de mogelijke voordelen!

Is een onderhoud van uw verwarming verplicht?

Werkt uw centrale verwarming op mazout, hout of kolen? Dan bent u wettelijk verplicht om jaarlijks uw verwarmingsinstallatie te laten controleren en onderhouden door een erkend verwarmingstechnicus. Hebt u een centrale verwarmingsinstallatie op gas? Dan is een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Aimé Poelemans komt graag bij u langs om uw verwarming te onderhouden en uw schoorsteen te vegen. Na het kuisen van uw schoorsteen ontvangt u van ons een wettelijk reinigings- en verbrandingsattest.

Wat zijn de voordelen van een onderhoud van uw cv?

Een regelmatig onderhoud van uw verwarming is niet alleen wettelijk verplicht, een gereinigde ketel is ook beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Zo kunt u met een goed onderhouden verwarmingsketel heel wat geld uitsparen en vermijdt u onaangename verrassingen als het weer kouder wordt.

Spoedherstelling

Weigert uw verwarming dienst? Dan snelt Aimé Poelemans u met plezier te hulp. In vele gevallen komen we zelfs nog dezelfde dag bij u langs om een herstelling aan uw cv uit te voeren. Bel ons dus meteen voor een dringende herstelling.

Plots zonder verwarming? Check deze punten!

Staat de gaskraan open?

Zit de stekker goed in het stopcontact?

Staat de thermostaat hoog genoeg?

Reset uw toestel een keer met de resetknop.

Zet alle radiatoren open om doorstroming te creëren. Ontlucht de installatie via de radiatoren als u een borrelend geluid hoort.

Zit er genoeg mazout in de ketel?

Brandt de waakvlam?

Zijn de batterijen van de thermostaat niet leeg?

Heeft de installatie genoeg druk? Vul de installatie bij tot tussen 1,3 en 1,8 bar.

Nog steeds geen verwarming of een storing op uw verwarmingsketel? Dan springt Aimé Poelemans u met plezier te hulp. Als u op uw verwarmingstoestel een storingscode kunt aflezen, geef die dan zeker ook even door.

Een professional nodig voor de installatie, reparatie, vervanging of het onderhoud van alle soorten verwarmingsketels op stookolie en gas, branders en radiatoren in Schilde, Brecht, Schoten of Ranst?

Vraag vrijblijvend een gratis prijsofferte aan!

Aimé Poelemans
press to zoom
Centrale verwarming
press to zoom
Centrale verwarming
press to zoom
Centrale verwarming
press to zoom
1/1